Čištění kola top prostředky Peaty’s

Udržuj bajk v kondici s čistícími prostředky Peaty’s!

Ruku na srdce: dopřáváš svému mazlíkovi tolik péče, kolik si zaslouží? Pokud jsi na vážkách, tak pro tebe máme parádní novinky z dílny Peaty’s. Pořiď si sadu špičkových čistících prostředků a zařiď svému bajku pořádný wellness!

Peatys_cistici_prostredky_1

 

Pořídit si totálně vymazlený bajk je jedna věc – ale udržet ho po všech těch letech a divokých jízdách v parádním stavu, to už je oříšek. Rozmazli svého parťáka na dvou kolech s novými balíčky luxusní péče od značky Peaty’s a dopřej mu parádní omlazovací kúru v pohodlí garáže nebo zahrádky!

Pro ekologicky založené bajkery a bajkerky máme dobrou zprávu – čistící prostředky Peaty’s jsou vyrobeny s důrazem na biologickou rozložitelnost a jsou maximálně šetrné k přírodě.

 

Peatys_cistici_prostredky_2

 

Pryč se špínou a mastnotou

Profesionální čistič Peaty's Loamfoam je přesně to, co tvůj bajk potřebuje po divoké jízdě v blátě a prachu. Loamfoam jeplně biologicky rozložitelný a šetrný ke všem povrchům i materiálům, takže se nemusíš bát o svoje brzdové kotouče ani destičky. Stačí nastříkat na celý bajk, nechat působit 3–5 minut a pak jednoduše opláchnout vodou. A pokud si to ani opravdu tvrdohlavé nečistoty nerozmyslí, doraz je jemným kartáčem.

Schválně, jak je na tom tvůj pohon? Udržet řemen či řetěz v čistotě je základ. Důkladný odmašťovač Peaty's Foaming Drivetrain Degreaser si poradí i s nejodolnější špínou a mastnotou. Navíc je stejně jako předchozí kolega biologicky rozložitelný a šetrný k životnímu prostředí. Postup už znáš: nanést, nechat působit, opláchnout.

 

 Peatys_cistici_prostredky_3

 

Sada kartáčů pro důkladnou očistu

K zevrubné očistě potřebuješ pořádný arzenál kartáčů, se kterými dokonale nablýskáš každý šroubek. V sadě kartáčů Peaty's Bicycle Brush Set najdeš všechny velikosti kvalitních nástrojů, se kterými se dostaneš opravdu všude.

Robustní Bog Brush s měkkými, ale odolnými 360° štětinami vyčistí celé kolo, aniž by ho poškrábal. Decentně řešený kartáč Detail Brush má špičku z bavlněných vláken a tělo z tvrdších štětin, aby se zvládl zbavit nečistot i v těžko dostupných částech kola jako jsou čepy, sedlové ližiny nebo náboje.

Řetěz a kazetu snadno vyčistíte s propracovaným kartáčem Drivetrain Brush a o nečistoty na plášti se postará speciálně tvarovaný Tyre Brush.

 

 Peatys_kartace_na_cisteni_kola

 

Kompletní balíčky pro all inclusive péči

Chceš mít všechno v jednom? V Peaty’s mysleli i na praktické bajkery, kteří nechtějí ztrácet čas a radši si pořídí celou výbavu najednou.

Sada Peaty's Bicycle Cleaning Kit obsahuje všechny potřebné čističe, kartáče a utěrky v praktickém boxu ze 100 % recyklovatelného plastu. Kartáče mají rukojeti z bukového dřeva a čistící utěrky jsou vyrobeny z organického bambusu, který nejen šetří planetu, ale také poskytuje vysokou odolnost a absorpci.

Sada Peaty's Gift Pack je snem každého cyklisty, který chce pro svého miláčka to nejlepší. Najdete v ní litr Loamfoam čističe, 500 ml odmašťovače pohonu Foaming Drivetrain Degreaser a 120 ml řetězového maziva Linklube. To vše k tobě dorazí v ekologických kartonových obalech, které jsou ze 70 % recyklovatelné.

 

Peatys_uterky 

 

Bambusové utěrky domů i na cesty

Na rychlou údržbu během projížďky se skvěle hodí bambusové utěrky Peaty’s ze 100 % přírodního organického bambusu, který je hypoalergenní, antimikrobiální a antibakteriální. Bambus roste jako z vody, takže ani tady značka neudělala krok vedle, co se týče ekologie. Utěrky jsou vysoce absorpční a odolné, takže ti čistění bajku půjde pěkně od ruky.

 

 Peatys_doplnky_na_kolo_1

 

A ještě něco navíc!

Peaty's myslí na všechno – nejen že ti kolo špičkově vyčistí, ale taky vyladí stylovými doplňky. Určitě omrkni superpohodlné gripy, praktické rolovací brašničky na nářadí nebo odolné blatníky, které na každý bajk padnou jako ulité!

 

Dopřej svému bajku luxusní péči se špičkovými čistícími prostředky Peaty’s a on ti to s každým šlápnutím vrátí – slibujeme!

Zpět do obchodu