Stylové městské helmy Thousand

Elegantní design a špičkový výkon – to jsou helmy Thousand, se kterými rozhodně vynikneš z davu. Žhavými novinkami jsou vylepšená řada Heritage 2.0 a ještě stylovější designy než dřív! A co takhle helma pro malého sviště, kterou si může polepit veselými reflexními samolepkami?

 
Stylova_mestska_helma_na_kolo_kolobezku

Naposledy jsme o vychytaných helmách Thousand básnili zhruba před třemi lety. Pochvalovali jsme si minimalistický design, výkonný systém MIPS pro vícesměrnou ochranu hlavy, pohodlné ukotvení na hlavě a chytrý otvor PopLock pro uzamčení helmy ke kolu.

Klikej na předchozí článek, ať jsi v obraze!

Designova_mestska_helma_na_kolo_kolobezku_thousand

Za tu dobu stihla značka vypustit do éteru zbrusu novou řadu Thousand Heritage 2.0 a luxusní nová barevná provedení legendárního modelu Chapter s integrovaným osvětlením. Kromě toho u nás najdeš nové helmy pro malé sviště, na které se rozhodně šklebit nebudou.

Není na co čekat – jdeme ty zajímavé novinky prozkoumat!

Stylova_mestska_helma_Thousand

Helma Thousand Heritage 2.0: ještě bezpečnější a pohodlnější

Hledáš kvalitní helmu na kolo, skate, brusle nebo koloběžku, která funguje a u toho i dobře vypadá? Tak to jsi tu správně!

Nová generace přileb Thousand Heritage 2.0 si polepšila pokročilým odvětráváním s 6 velkými otvory a systémem vnitřních kanálků, takže se ti nezavaří hlava ani při delší jízdě v letním pekle. Praktickou novinkou je zadní magnetické odnímatelné světlo, které si můžeš přikoupit navíc pro extra bezpečí na cestě.

Thousand mákl na bezpečnosti ještě víc a přidal ještě propracovanější systém pro perfektní dosednutí helmy na hlavu pro maximální ochranu při pádu. Přibylo tolik potřebné kolečko na zátylku pro snadné přizpůsobení helmy na obvod hlavy a spousta nových barevných designů. Samozřejmostí je chytré okénko PopLock pro uzamčení helmy ke kolu.

Snímek obrazovky 2024-07-10 v 16.13.07


Thousand_chapter_prilba_se_zadnim_svetlem

Nové designy helmy Thousand Chapter

Maximální bezpečí v lehkém, a hlavně stylovém provedení s praktickým kšiltem a špičkovým ochranným systémem MIPS. Legendární helmu Thousand Chapter netřeba představovat (pokud je třeba, klikej sem).

Rozhodně ti nesmí uniknout nejnovější sametová barevná provedení: svěží světle zelená varianta Desert Sage a vínová Deep Burgundy. Obě novinky můžeš důkladně obhlídnout u nás na e-shopu a vybrat si, která ti líp sedne.


Destska_helma_na_kolo_odrazedlo_Thousand_Toddle
 

Helmy pro malé bajkery Thousand Jr. a Jr. Toddler

Všichni známe nespokojené kňourání malých svišťů, kteří rezolutně odmítají nosit helmy, protože je tlačí a jsou jim na obtíž. K vývoji dětských přileb se Thousand rozhodl přizvat právě děti, aby byl výsledek co nejlepší.

Lehké helmy Jr. Toddler pro malé bajkery od 1 roku a Jr. pro cyklisty od 5 let nezatěžují hlavu, jsou vybavené aktivním odvětráváním, měkkým polstrováním a pod bradou se dají jednoduše zacvaknout kvalitní magnetickou přezkou, takže už žádný špatný zážitek s přiskřípnutou bradou. Každý umělecky nadaný jezdec si helmu může navíc vlastnoručně zkrášlit sadou přibalených samolepek tak, aby mu ji všichni v partě záviděli.

Nemusíš se bát, že ti malý závodník z přilby rychle vyroste – na zátylku se dá kolečkem nastavit na obvod hlavy. Obě varianty splňují evropskou bezpečnostní certifikaci pro kola, skateboardy i kolečkové brusle.

Thousand_designova_helma_na_elektro_kolobezku
 

Helmy Thousand jsou ozdobou ulic, lesních cest i šotolin. Ať už sáhneš po klasice v podobě legendárního modelu Thousand s integrovaným osvětlením nebo si připneš magnetickou blikačku na vymazlenou novinku Heritage 2.0, rozhodně sklidíš pěknou řádku obdivných pohledů.

A co teprve když sladíš výbavu se svým malým svištěm!

JR_speedway-creme_01

Zpět do obchodu