Nová limitka stylových ledvinek Chrome Pride

Chceš mít styl a zároveň pomoct těm, co to fakt potřebují? Mrkni na novou limitku Chrome Pride brašen a pomoz LGBTQ+ mládeži najít nový domov!

 

Snímek obrazovky 2024-07-22 v 10.22.39 

 

Cesta za nalezením vlastní identity je v dnešním nepřehledným světě často klikatá, trnitá a může skončit i na ulici.  Mladí lidé leckdy narážejí na nepochopení, ztrácí domov a zažívají tam venku těžký chvíle.

Chrome to ví a přišel s metalickým designem, který září všemi barvami duhy, aby podpořil ty, kterým chybí střecha nad hlavou. Každý kousek z vyladěné kolekce Pride pomáhá – celý výtěžek putuje přímo k organizaci True Colours United, která bojuje proti bezdomovectví mladistvých.

Co hlásá nová limitka do světa a jaké kousky v ní najdeš? Čti dál a všechno se dozvíš!


Snímek obrazovky 2024-07-22 v 10.07.53


Buď hrdý s novou kolekcí Chrome Pride


Limitka Chrome Pride věnovaná LGBTQ+ komunitě
připomíná, jak je důležitý podpořit mladé při hledání jejich pravého já. Podle americké neziskovky True Colours United je u LGBTQ+ mládeže o 120 % vyšší pravděpodobnost bezdomovectví než u jejich vrstevníků, kteří do komunity nepatří. Každá prodaná taška dává novou šanci najít nový domov, a tím i zdravý prostředí k objevování vlastního já.

Každý z nás si zaslouží být vidět, přijímán a být hrdý na svou identitu – tak zní motto nové Pride kolekce. Ve spolupráci s legendou Chrome vznikla řada luxusních brašen, ze kterých si můžeš vybrat přímo tady na e-shopu. Každá kačka jde přímo na True Colors United. Kup si cool doplněk, do kterýho pohodlně sbalíš všech pět švestek, a dej mladým šanci na lepší život.



Design plný odlesků

Tyhle brašny jsou fakt vymazlený – moderní, praktický, a navíc se hrdě lesknou všemi barvami. Jejich design inspirovaly hlasy, co často nejsou slyšet. Mřížkový potisk na zadní straně symbolizuje propojení lidskosti a identity.

Pořiď si brašnu, se kterou budeš vidět, a blýskni se v davu!


Snímek obrazovky 2024-07-22 v 10.07.05


Co najdeš v nové kolekci?

Z limitované řady Chrome Pride si vybereš stylovou brašnu na každou akci. Pokochat se můžeš 5 brašnami různých velikostí, pouzdrem na drobné příslušenství jako jsou kabely nebo malá elektronika a vychytanou metalickou klíčenkou.

Klidně se můžeš prohánět na kole v deštným pralese a všechno bude uvnitř v suchu – brašny s krytými zipy jsou 100% voděodolný a oděruvzdorný. Navíc jsou rozdělený do několika kapes, aby ti usnadnily nekonečný šmátrání po věcech.

Brašny pro každou příležitost

Největší modely mají crossbody popruh s ikonickou Chrome přezkou, co připomíná bezpečnostní pás, takže si v létě praktickým otvorem uprostřed snadno otevřeš orosenou láhev. Větší brašny jsou super na každodenní nošení do práce nebo do školy – největší Kadet Max má kapacitu 15 litrů a vejde se do něj i notebook nebo tablet do 15 palců.

Do mini brašničky s přehledem schováš drobnosti jako klíče, peněženku nebo mobil, když chceš mít volný ruce při jízdě.

A ještě něco navíc!

Pouzdro na příslušenství udrží v suchu tvoje technický hračky a dá se připnout na tašky Chrome. A když už jsme u připínání – posledním vychytaným detailem je metalická klíčenka, která tě dostane mini verzí zapínání s trendy designem bezpečnostního pásu.

 
Snímek obrazovky 2024-07-22 v 10.07.29

Pořiď si praktickou brašnu Chrome, co se blýská v davu, a daruj záblesk naděje mladým z LGBTQ+ komunity, kteří v ulicích tam venku hledají sami sebe i pravý domov. Limitku máme samozřejmě jen v omezeným množství kusůtak šup, ať ti neunikne!


Klicenka_Chrome_Pride_1Ledvinka_Chrome_Pride_1Ledvinka_Kadet_Chrome_Pride

Zpět do obchodu