S pláštěnkou na kolo Bike Parka je to v suchu

Chystáš se na bikepacking a chceš mít jistotu, že svoje kolo najdeš ráno hezky suché a připravené to rozjet? Máme pro tebe super vychytávku, která se dokonale postará o tvůj bajk, zatímco si v klidu schrupneš.


Plastenka_na_kolo_Bikeparka_2
 

Britská společnost Bike Parka už víc než 25 let vyrábí nejmodernější výbavu pro outdoorové kempování. Ve výbavě zkušeného bikepackera by rozhodně neměl chybět její ochranný potah na kolo, který jen tak něco nerozhodí – a to doslova. Stačí ho jednoduše přetáhnout přes kolo a v klidu si užít odpočinku po náročném dni. Ať už se venku čerti žení nebo rozvádějí, tvůj bajk bude jako v sejfu.

540p_128colours
 

A teď vážně: potah udrží tvoje kolo v suchu a bez poskvrnky i v těch nejnáročnějších povětrnostních podmínkách, obstojí před deštěm i ledem. Odolný materiál se zapečetěnými švy se zkrátka může přetrhnout, aby tvůj bajk uchránil před venkovním nečasem – až na to, že mu to špičková technologie RipStop nedovolí. Pomáhá i spodní elastická část, která pevně obepne kola. Díky nastavitelnému zapínání se pláštěnka přizpůsobí velikosti tvého parťáka: sedne na řídítka do 65 cm. Mosaznými očky u země můžeš protáhnout provázek nebo malý zámek a zajistit si bajk ještě líp.


Plastenka_na_kolo_Bikeparka_1
 

Co by to bylo za pláštěnku, kdyby se nedala sbalit do co nejmenšího balíčku! Parka samozřejmě nezapomněla na praktický váček, do kterého můžeš povlak bez výčitek surově nacpat, připnout na kolo a jet. Super jednoduchá údržba ti po návratu domů ulehčí práci a ušetří místo v pračce – pláštěnku stačí stejně jako stan očistit houbičkou a teplou vodou s jemným čistícím prostředkem. Parka a pračka si spolu rozhodně nebudou rozumět, tak je nezkoušej skamarádit.

Bikeparka_plastenka_na_kolo_5

 
Spokojené kolo dělá spokojeného bajkera! Nezapomeň se o svého miláčka dobře starat a dopřát mu kvalitní péči. Ať už vyrážíš do terénu, nebo se tvůj parťák třepe zimou na balkóně, pláštěnka Parka udrží tvůj bajk v suchu.


Bikeparka_plastenka_na_kolo_1

Zpět do obchodu