Top světlo na kolo pro špičkové bajkery

Chystáš se na pořádnou expedici nebo na bikepacking, ale bojíš se, že se svým starým světlem potmě zakufruješ v prvním příkopě? Vybav se extra výkonným světlem na kolo Bookman Volume s vyměnitelnými baterkami a v klidu projezdi celou noc! 


Svetlo_Bookman_Volume_pro_bikepacking_2

Milujeme cyklistiku – tak pojďme vyrábět vlastní vymazlené doplňky! Podobný příběh stojí za vznikem nejedné značky s vybavením na kolo. Ani Bookman není výjimkou: všechno to začalo v roce 2011 ve švédském Stockholmu, kde si čtyři kámoši řekli, že chtějí jezdit nejen efektivně, ale taky stylově. Svěží energie evropského velkoměsta inspirovala vysoce funkční doplňky, které vyšperkují nejen městské, ale i terénní kolo.

Nutností pro všechny zkušené bikepackery a noční průzkumníky jsou světla Bookman Volume s extra výkonem 800 a 1500 lumenů, která vydrží i několikadenní výpravy díky zásobě vyměnitelných Li-lon baterií. Pojďme si na to pořádně posvítit!


Svetlo_Bookman_Volume_pro_bikepacking_4_1
 


Proč je Bookman Volume nejlepší?

Uvidíš jako ve dne

Volume je nejzářivějším favoritem letošní sezóny, který cílí na ty nejnáročnější cyklisty. Oslní nejen moderním voděodolným designem, ale hlavně extra výkonem 800 nebo 1500 lumenů. S výkonnější variantou světla ti noc bude připadat jako den, takže se nemusíš bát, že zakufruješ někde uprostřed lesa. Volume dokáže projasnit i velmi tmavé a nezpevněné cesty.

Patentované kolečko nastaví 5 různých režimů světla. Kroutí se s ním stejně snadno jako knoflíkem na stereu – a to i v rukavicích.

Svetlo_na_baterku_Bookman_Volume_5


Náhradní baterky to jistí

Obrovskou výhodou na několikadenní expedici je možnost výměny baterií přímo na cestě díky chytrému magnetickému systému. Před jízdou si do brašny přibalíš náhradní vysokokapacitní baterky Li-lon (3200 nebo 4000 mAh), které po příjezdu dobiješ přes kabel USB-C. Náhradní baterky nejsou součástí balení, takže si je před výpravou nezapomeň přikoupit.

Svetlo_na_baterku_Bookman_Volume


Vyber si, jak ho uchytíš

Světlo Volume je vybavené standardním držákem garmin a držákem na řídítka, který si rozumí s přibaleným imbusovým klíčem. V balení ale najdeš i adaptér kompatibilní s držákem GO-PRO pro uchycení k držáku na helmu nebo držáku na řídítka GO-PRO.


Svetlo_na_baterku_Bookman_Volume_6

Svetlo_na_baterku_Bookman_Volume_7

Světla Bookman Volume si svým výkonem a čistým designem, který sedne snad každému bajku, vysloužila prestižní ocenění Eurobike Award 2023. Špičkový výkon, extra dlouhá výdrž a možnost vyměnitelných baterek z nich dělají jednoznačné favority letošní sezóny.

Tak co, už je máš taky?

Zpět do obchodu