Vylaďte své kolo doplňky Riesel Design

Váš parťák na dvou kolech je vaší důležitou součástí, která vás provází na cestách do práce, na nákupy i za zábavou. Kromě klasického příslušenství jako je kvalitní světlo nebo praktická brašna můžete své kolo vyšperkovat i osobitými doplňky, díky kterým se v davu jen tak neztratí a vždy si jej snadno poznáte.

Riesel_Design_doplnky_blatniky_ochranne_folie_na_kolo_1

Pokud jste milovníky extravagantních stylů a razíte heslo „originalita především“, značka Riesel Design se stane vaší novou posedlostí. Hravé doplňky umožňují cyklistům všech věků vyjádřit svou individualitu díky opravdu širokému sortimentu. Díky cenově dostupnému příslušenství si snadno a rychle sami vytvoříte kolo s designem „na zakázku“, které nikde na ulici nepotkáte. 

Ptáte se, jak moc si můžete s vaším kolem vyhrát? Pojďme to společně prozkoumat!


Riesel_Design_doplnky_blatniky_ochranne_folie_na_kolo_5

Riesel_Design_doplnky_blatniky_ochranne_folie_na_kolo_6

Blatníky

Dětské blatníky

Vaše děti si zamilují veselé obrázkové blatníky Riesel Dreck:spatz a Smutz:fink, které příjemně zpestří každou jízdu. Jsou vyrobené z vysoce kvalitního plastu, který pomocí stahovacích pásek snadno a rychle upevníte buď na vidlici nebo na zadní stavbu rámu. Dítě tak bude i při jízdě v náročnějším terénu chráněné před vodou i blátem.

Blatníky Dreck:spatz a Schmutz:fink sedí na dětská kola od velikosti 16. Každý z nich se navíc může pochlubit originálním potiskem odolným proti poškrábání.   


Riesel_Design_blatniky_na_kolo_1

Blatníky na horská a silniční kola

Pro vaše parťáky na dvou kolech, kteří se s vámi nebojí vyrazit ani do náročnějších terénů, nabízí Riesel speciální řady blatníků Schlamm:PE a Kol:oss.

Nasadíte je na všechny typy horských kol: enduro, trail, all mountain, cross country, freeride či sjezd. Blatníky se skvěle hodí dokonce i na elektrokola. Odolný plast dokonale plní svůj účel – a navíc u toho vypadá skvěle. Potisk je opět odolný proti poškrábání.

Model Schlamm:PE sedí na pláště o velikosti 2,6 palců, zatímco Kol:oss zvládne pokrýt i šířku 3 palců, kterou disponují sjezdové a enduro pláště. Oba druhy můžete snadno upevnit na vidlici, k zadní stavbě či pod sedlo pomocí stahovacích pásků v balení.

Pro kola s úzkými plášti (silniční, městská, gravelová či fixie kola) se perfektně hodí elegantní zúžený model Rit:ze. Spolehlivostí a odolností se vyrovná svým širším kolegům. Dobře vás ochrání před blátem či vodou z kaluží létajícími od zadního kola. Rit:ze upevníte na ližiny sedla i bez stahovacích pásek díky čtyřbodovému zajištění.  

Pokud chcete být na cestě opravdu prvotřídně chráněni před ušpiněním, pořiďte si širší a robustnější variantu blatníku Rit:ze L. Perfektně sedne na široké pláště MTB kol. 


Riesel_Design_doplnky_blatniky_ochranne_folie_na_kolo_2

Ochranné fólie

Osobitý design a kvalitní ochrana rámu v jednom – to jsou ochranné folie na kolo Riesel Tape 3000. Pestrými či jednobarevnými vzory můžete oživit horní i dolní rámovou trubku, zadní část sedlové trubky a zkrátka jakékoli místo na kole, které vám přijde vhod.

Při jízdě v přírodě nebo v bikeparku na rámu snadno vzniknou oděrky od větví, bláta či létajících kamenů. Vysoce odolná sendvičová folie je tvořená pěnovou vrstvou a extrémně otěruvzdornými plastovými vrstvami, které spolehlivě ochrání lak vašeho kola. Folie pevně drží a snadno se nanáší. Pokud se vám ji nepovede správně nalepit napoprvé, nezoufejte – můžete ji ještě začerstva jednoduše přemístit.


Riesel_Design_doplnky_blatniky_ochranne_folie_na_kolo_4


A to ještě není všechno!

Kromě vymazlených blatníků a ochranných fólií u nás najdete i další stylové doplňky od značky Riesel Design. Kolo si můžete vyladit do nejmenšího detailu díky samolepkám, designovým karbonovým víčkům na představec. A aby bylo vaše vybavení kompletní, můžete se svou novou cestovní výzdobou sladit i láhev Riesel Design. Membrána ve víčku zabraňuje úniku vody, takže se nemusíte bát ji s sebou vzít ani na pořádně dobrodružnou jízdu. 

Zní to super? Tak neváhejte a proměňte své kolo v naprostý originál s doplňky Riesel Design!

Zpět do obchodu